ILTAMÄEN TALLIHARJOITUSKOULUKISAT RUSSPONEILLE 09.06.2018Lämpimästi tervetuloa russponeille avoimiin harjoitusmuotoisiin koulukisoihin Iltamäen tallille lauantaina 09.06.2018 klo 11 alkaen.
Kaikki osallistujat saavat pienen palautteen suorituksestaan. Tulokset arvotaan puolueettomasti arvontakoneella.

Ilmoittautumisohjeet:
Sähköpostitse sarapiippola@gmail.com otsikolla Russien koulukisat
Ratsastajan nimi - <*a href="Ponin sivujen osoite">Ponin nimi<*/a><*br>
(poista tähdet)

Osallistumisrajoitukset:
- Yksi poni voi osallistua vain yhteen luokkaan
- Yksi ratsastaja voi tuoda yhteen luokaan max. 2 ponia
- Yksi ratsastaja voi osallistua kaikkiin luokkiin
- Jokaiseen luokkaan otetaan max. 20 osallistuvaa ratsukkoa

KISOJEN TULOKSET


1. helppo C 5/20 TT

1. Adalmiina - Shania B
(72,143 %)

Upea parivaljakko, jonka rytmikästä ja sulavaa yhteistyötä oli helppo seurata. Ratsastajalla hyvä istunta, joskin pohjetyöskentely olisi saanut olla vielä aavistuksen eleettömämpää.

2. Jannica - Helkan Hessu KS
(71,786 %)

Napakat siirtymät ja tarkat radantiet. Ponilla potentiaalia vaativampaankin kouluratsastukseen. Suorituksessa vain peruutus oli hieman takkuileva, mikä vähensi hieman pisteitä.

3. Vanessa - Peck
(68,929 %)
Yritystä ja sitkeyttä löytyi, plussaa siitä! Muutama täyskaarto ja yksi laukannosto pistivät silmään epäpuhtaudellaan. Ratsukon vahvuutena reipas ravityöskentely ja ratsastajan istunta!

4. Wilhelmiina - N.D. Viking
(68,929 %)
Suoritus oli hieman läpijuostun oloinen. Ratsukolta olisi kaivattu hieman rauhallisempaa otetta ja keskittymistä jokaiseen liikkeeseen. Hienoja pieniä pätkiä välissä etenkin käynnissä, nyt vain lisää tarkkuutta ja rentoutta!

5. Jannica - Tornseglare HIP
(66,071 %)
Hieman holtiton suoristus, ponilla selkeästi luonnetta. Liikkeet olisi kaivannut enemmän hallintaa. Ratsastajan istunta ok. Peruutus ja sen jälkeinen liikkeellelähtö harjoitusraviin erinomainen. Napakka ja reaktiivinen ratsukko!


2. helppo B 4/20 TT

1. Jannica - Golden Hidalgo
(73,214 %)

Mykistävän kaunis poni, jolla selkeästi taitava ratsastaja! Istunta hiljainen ja apujenkäyttö ensiluokkaista. Kiemuraura symmetrinen, kokorataleikkaalla suoritetut liikkeet erityisen hyvin ratsastettu.

2. Rosa - Indiana B
(67,143 %)

Säntillinen, tarkasti ratsastettu rata. Harmoninen alusta loppuun, joskin muutama laukassa tapahtunut virhe mahtui mukaan. Kuuliaisen oloinen, toisilleen sopiva ja yhteistyökykyinen parivaljakko.

3. Rosa - Vinhan Svante
(63,571 %)
Hienonnäköinen alkurata. Valitettava väärinratsastus vähensi pisteitä. Poni kuuliainen, halukas ja lennokas. Laukkatehtävissä olisi saanut olla aavistuksen hallitumpi ote. Ravipätkät nättejä!

4. Jannica - Milla Monaden
(62,500 %)
Muutama hieman suurpiirteinen radantie vähensi pisteitä. Siirtymiin kaivattiin myös hieman enemmän tarkkuutta. Kehityskelpoinen parivaljakko, nyt vain vähän lisää tarkkuustreeniä ja napakkuutta siirtymiin!

VIRTUAALITALLI
KORISTEKUVA © V. PENROSE