© Cherie / CC BY-NC 2.0

Tervetuloa Villahakaan!

Villahaka, tuo virtuaalinen suomenhevostalli kymmenien ja taas kymmenien muiden joukossa, on reipas tavoitteellinen hevostila virtuaalisen Suomen pohjoisemman puolen korpimaisemissa. Villahaka on sekoitus perinteitä ja uusia tuulia, tahdikkaita tarinoita ja tiukkapipoista tavoitteellisuutta. Kasvatamme suomen(pien)hevosia viiden vuoden kasvattajakokemuksella. Enenevissä määrin yleispainotteisiin ratsuihin keskittyvä hevostila on matkan varrella laajentunut suurehkoihin mittoihin, joissa se nyt pyrkii vastaamaan sekä laadullisiin että määrällisiin vaatimuksiin virtuaalisella suomenhevoskentällä.

Pihattojen, tallirakennuksen ja kattavien ratsastusalueiden muodostamalla hevostilalla asuu niin hevos- kuin ponikokoisiakin suomenhevosratsuja, jotka kaikki soveltuvat oman kapasiteetinsa mukaan koulu- ja/tai estekentille. Myös muutama valjakkoa kilpaillut hevonen on eksynyt meidän nurkkiin majailemaan. Jopa kantakirjakin on alkanut tulla viime aikoina tutuksi, kun olemme ryhtyneet kiinnittämään entistä enemmän huomiota myös hevosten rakenteelliseen laadukkuuteen.

Kaikista ohjenuorista ja kirjoittamattomista säännöistä ollaan pikkuhiljaa matkan varrella luovuttu ja tällähetkellä Villahaka tuntuukin rullaavan eteenpäin omalla painollaan kirjavana palettina sisältäen uutta ja vanhaa linjaa, koulua ja esteitä sekä mahtavia menestystarinoita.

Tervetuloa tutustumaan elämäni hevostalliin!

Ps. Vierailethan myös Ystävyys- ja yhteistyötallillamme Runoratsuissa ♥ ♥ ♥
Ylläpidon yhteystiedot

Uppe (VRL-11253)
sarapiippola@gmail.com / Keskusta

VRL:n hyväksymä siittola

Piditkö Villahaasta?
» Tykkää meistä VRL:n tallilistalla!

Palkittu kouluhevoskasvattaja

Villahaalle myönnettiin 01.12.2016
Kahden tähden kouluhevoskasvattajan palkinto

Vierailethan myös meidän suosittelemilla suomenhevostalleilla

Fiktio
Haavelaakso
Jukola
Kuuralehto
Mörkövaara
Runoratsut
Seljasaari
Vuorna
VähäpeltoVillahaka on virtuaalitalli. Kaikki materiaali © Villahaka, ellei sivuilla toisin mainita.